Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är stark

Och när man träffar på dig vinner du mark
För du är så himla vacker och söt
Så varje gång som vi möts blir jag alldeles till mig
och lägger in en stöt
Blir knäsvag och pratar på
Försöker att smickra dig
Kanske jag lyckas
Kanske jag misslyckas om jag är alldeles för het
på min gröt
hihihi
Det svaret vet bara du

Men kärleken är stark
Och när man träffar på dig vinner du mark då vi går
och solar oss lite i någon vacker park
medan vi tittar på den så tjusiga utsikten...

Ken Cassel
23/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-23 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel