Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blom

Som en vacker färgglad liten fjäril som luktar gott
tornar hon alltid upp ur jorden till våren
och bländar alla i sin omgivning med sin skönhet
Då hon är helt oemotståndlig
Och vilken kvinna sen
Går inte att missa där man promenerar fram
För gör man det så måste man bara vara helt blind
eller ha ögonen fulla med sand..

I blom!

Ken Cassel
23/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-23 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel