Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du har det jätte tråkigt

så är du välkommen in till min värld
In till mitt liv
Ja, vad det nu är värt
För inte har jag det så mycket roligare än dig
Men om du kommer och hälsar på, så finns det
ju ändå så mycket mer som man kan hitta på
För tillsammans är vi ju då, ändå två
Så om du har det riktigt tråkigt behöver du bara
sätta på dig skorna dina och hemåt mig börja gå
Och väl framme hemma hos mig är det bara för dig
att kliva in då dörren min är öppen, min vän
Och för att väcka min lilla uppmärksamhet behöver
du bara säga ett litet hallå
Hallå!
För om du kommer så kommer jag att bli jätteglad
vilket jag vill hoppas att du ska förstå

Vad väntar du på?!
Sätt på dig skorna dina och hemåt mig börja gå..

Om du har det jätte tråkigt!

Ken Cassel
23/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-23 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel