Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån 2012


Det går åt helvete helt enkelt

Fan också
För jag kommer inte på någonting bra att skriva om
då det står helt stilla i huvudet
Och det känns skitjobbigt för det enda som jag vill
är ju att komma till skott
Kunna skriva ner någonting riktigt bra
Någonting riktigt gott
Någonting som både du och jag ska kunna tycka om
att läsa
Så jag är ledsen att jag kommer inte på någonting
att skriva om just nu
Inte så kul
Så jag får väl återkomma imorgon igen, kära du.

Det går åt helvete helt enkelt
Fan också
Förbaskade poesi att den i mina tankar bara
flyger förbi istället för att stanna upp och dela
med sig av någon fin melodi...

Ken Cassel
23/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-23 08:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det finns massa projekt man kan hålla på med :) som att göra böcker... tar flera månader att kompilera och formatera och stava rätt och enjambment och sånt... jag rekommenderar det verkligen. tänk när världen går under... alla dina dikter borta! och det är roligt att ligga i sängen och läsa böcker! tänk om du hade din egen att läsa? det finns massa sajter, blurb, japanphoto, lulu...
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel