Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är natten utan dig

bredvid mig
Har det svårt för att sova och få någon lugn och ro
Vill vara där du är
Något annat kan du väl ändå inte tro
Älskar ju dig
Men när du jobbar nattetid känns det som om det är
oss emellan en jättelång bro att ta sig över då allt
går som i slowmotion
Tiden saktar ner och jag längtar så otroligt mycket
efter dig
Vill då att du ska komma hem så fort som möjligt
efter jobbet då jag på din skönhet lite kan glo
Du är ju helt underbar
Och det är ju ändå här hos mig som vi båda bo...

Ensam är natten utan dig, bredvid mig!

Ken Cassel
23/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-23 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel