Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att falla till ensamhet

när jag blivit lämnad så känns allt i mitt liv så meningstlöst

jag börjar fundera och ransaka mej skälv vad jag har gjort

 

för fel , varför förlorar jag någon som jag älskar så djuppt 

jag gav allt jag hadde matrielt och känslomässigt , men det 

 

räktte inte ricktigt till vad gör jag för fel hela tiden , jag gör

allt och ger till 100% men det räcker tydligen inte , dom säger 

 

att det finns en för alla där ute men det har jag inte mött än ,

eller har jag bränt den chansen med är jag en ensamvarg förevigt ?

 

jag trivs att vara ensam men men jag behöver någon nu som jag 

får älska och bli älskad ut av , för mitt hjärta är mycket varmnt 

 

och stort det finns mycket kärlek i det , det finns ingen som är lika 

utsvulten på kärlek som jag vill ha det , enda sedan jag blev lämnad 

 

har jag fallit djuppt till en allt större avgrund ut av ensamhet jag skriker 

högt efter hjälp men jag hör bara mitt eget eko i en oändlig ensamhet 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-02-23 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det finns en twin flame för alla. dom har varit tillsammans sen universums födelse. du kommer hitta henne. nån dag. kanske i ett annat liv. i en dröm.
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten