Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det går i mot slutet men man vägrar att se det för det gör för ont att släppa taget


ett långsamt farväl

varför är jag så här och varför är du så där mot mej som jag är i mot dej 

vart har respeckten tagit vägen ; hur har det blivit så här i mellan oss vart

 

har vad har all panchon tagit vägen och all ömhet , det finns ingen beröring

eller bekräfftelse kvar vart är det här på väg i mellan oss ; jag gillar inte 

 

utvecklingen och på något sätt så mår du dåligt när jag mår bra och jag mår 

dåligt när du mår bra ; det jag önskar och vill så starkt är att vi ska hitta till

 

baka till det vi hadde i mellan oss i från början ; det var så magiskt som taget 

ur en vacker saga då vi båda njöt ut av varandra i varge andetag ; då allt var 

 

nytt och oberört fördigt att upptäckas så fulla av tillit och öppna hjärtan ; så 

så fyllde vi varandra med allt vi hadde saknat och du hadde allt och jag för dej 

 

och din saknad känslomässigt det var helt otroligt det är därför vi inte släpper

taget om varandra vi vill att det ska komma till baka det är vårat hopp och 

 

önskningar för jag vill inte erkänna att det är ett långsamnt farväl i mellan oss 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-02-23 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten