Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett sinne utav synd

Bakom blanka ögon

Har lusten byggt sitt bo

 

I ordens mjuka gömmor

Mjukt vår längtan tassar

Likt kattens viga språng

 

Din blick ger löften ut

Till ålderns hårda hud

Som länge lystrat stilla

Tills sparvens vingar fladdrar

Nuddar med sån iver

 

Likt ån som vårlikt porlar

Slingrar sig runtom

I varje liten böj 

döljs en suck av åtrå

Tills dammen som nu öppnas

Vilt nu virvlar fram

 

Likt älskogs djupa strömmar

I blodet forsar vådligt

När vårens lust tar spjärn

I njutnings starka hamn

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-24 01:24



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Vacker och sensuell.
Älskar den lustfyllda känslan som tassar likt kattens viga språng.... Mmmmm.

2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ