Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kulturnytt


en kulig grej

på p 1 på radion
finns kulturnytt
där är mycket roligt
om amerikanska författare
oöversatta
men viktiga
om skådisar
som tappat nappen
man frossar
i den ofarliga kulturen
om man tog upp
farliga saker
som motståndet
mot facismen
då ringer SD
och klagar
då är okända författare
och nappar
mycket kuligare




Fri vers av tom boreland
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-24 01:26

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland