Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är...

Jag är helt tom på allt i min kropp, själ och sinne

tom på känslor, ja allt känns så tomt,

jag har ingen motivation eller kreativitet

jag har givit upp för en stund

jag vill ingenting

jag orkar ingenting

jag har inte lust att göra något

det känns som om min kropp har kollapsat

allt går tungt och på halv fart,

hur skall jag orka med en lång kall vinter i mörker,

inlåst?

Jag är på ett sånt märkligt humör,

trött lugn och bubblande aggresiv på små saker,

men som jag samtidigt tänker att jag skiter i dem,

för jag har annat att tänka på,

men det känns ändå tufft och svårt att släppa dem,

men jag måste, för min egen skull!

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-24 09:13



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Jag tror det är känslor som drabbar oss alla vid olika tillfällen, men du beskriver det så enkelt och ändå djupt. Tack!
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten