Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli bländad av en total skönhet


Fasen vilken kvinna!!!

Jag är ute på stan,  går och tittar på människorna, 

kanske är det någon jag känner,

och plötsligt kommer hon gående, sensuellt svävande

vackert med midja, mjukt som en fjäder leker i luften

hennes långa svarta hår dansar i vinden,

hon doftar som en nyutslagen ros och och har samma skönhet,

hon kommer emot mig och jag kan inte låta bli att utforska henne,

och när jag lyfter blicken och ser hennes ansikte,

ser in i hennes ögon herregud vilka vackra ögon, så stora

vackra och rena, det liksom brinner i dem

så intensiva, de lyser upp hela hennes person

så vacker och ljus att hon blev skrämmande så jag måste

sänka blicken och se åt ett annat håll,

fasen vilken kvinna!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-02-24 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten