Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag en hora nu?

Är jag en hora nu?

Det känns så när ni knullar mig och mitt så kallade liv hårt och skoningslöst,

jag blir ersatt och betald med sjukbidrag.

Är jag en hora eller ett experiment för era mediciner som ni ger mig

och sprutar in i min röv,

 

Ni står och tittar när jag ligger ner med mina byxor neddragna

och jag undrar om de går in på toa och runkar sedan,

för jag har en snygg häck enligt andra, ha ha ha...

men med allt som händer  här så känner jag mig som en hora.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-24 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag fick 5 tvångsinjektioner en gång på psyk, förra året. hade varit och gjort en tattuering, borta 3 timmar. man kan väl få utegångsförbud eller nåt istället? är det så här deras filosofi är? sen enda sättet, förresten, jag fick gå ut igen, det var när jag sa att jag skulle börja röka. jävla skitstövlar! och dom där tvångsinjektionerna, alla på en gång, var det typ 12 stycken i rummet med mig. det var som en svart seans! helt sjukt!
2020-02-24

  angela Täubert fd Jansson VIP
Herregud så självutlämnande, jag känner din frustration samtidigt som du skrattar bort den.
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten