Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fugia


stryker utefter husväggarna

där solen inte
når

paus nu
inte så ball och
stark längre

regn är allt detta
välkomnande
från mina
ögon

en mil under huden
på var och
en av oss finns en
naken station av
vänlighet

jag vill
rinna mig ut ur en
penna och
gömma mig i ett
hål där
ingen kan hitta mig




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-24 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm