Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna

Om du en dag omslöt mina kinder med dina händer och sa:
"Snälla, vänta på mig"
Skulle jag vänta förevigt.

Och om du en dag kollade mig djupt in i ögonen och sa:
"Snälla, va min"
Skulle jag vara din för all nutid.

Och om du en dag skulle omsluta mina kinder med dina händer, kolla mig i ögonen och säga:
"Lämna mig aldrig"
Skulle jag låta allt det som är jag smälta samman med dig tills vi Är

Samma som samma som varandra.

Ett.




Fri vers av Sheshe
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-24 13:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Sheshe
Sheshe