Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för att du valde mej

utan dej vore jag ingenting inte änns en droppe i havet , jag 

hadde inte änns hafft en existens utan dej , för du var min

 

tagen som i från en vacker dröm i från mej ;även fasst du var 

för mej främande så kändes du helt naturlig ;för jag har sett

 

dej jag har hört dej smekt dej kysst dej ; vi har älskat

panchonerat på alla plattser i minna drömmar där du har 

 

tillfredställt mej på alla sätt och möttat minna behov ; du 

har öppnat mitt hjärta på vigavel och fyllt mej med kärlek 

 

det som var omöjligt blev möjligt med dej du fick mej

att sänka garden ; för jag är inte rädd längre för vi kan

 

prata om allt ; som skrämnde mej förut eller som jag

kände skam för ; du har blivit min bästa vän du tar

 

ner mej på jorden ; och lärt mej att älska igen för förut 

var jag så rädd och sluten ; i räddsla att det ska hända

 

igen men du är min största kärlek du gör mej lycklig och

ger mej lusten att leva tack för att du finns och valde mej

 

av alla på jorden 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-24 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten