Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helige Francois Jornalisternas skyddshelgon!


Kuriren.nu

Jag längtar till

min tidning,

får säkert

tillbaks på

skatten,

om morgonen

är det skönt

att ha den

Blondie och

Krikelin står

högt i kurs

Jo, i morgon

Har jag den!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-24 14:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"!
Daglig Kraft. Två anonyma nunnor från trettiotalets England.
Min favoritandaktsbok sedan 1970.
2020-03-14

  anits VIP
Så fint skaldat om den saknade morgontidningen, som du nu ska få igen.
2020-03-14

    Lena Staaf VIP
Min favorit bland serierna är Medelålders plus. Finurligt och varmt!
2020-02-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Morgontidning med frukost, är det bästa!
2020-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Ibland är det skönt att ta en paus i seriernas värld.
2020-02-24

  Öknens Ros VIP
Serierna är det bästa, tråkiga nyheter skippar vi.
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy