Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina damer och herrar

Välkomna ombord
Först av allt så vill jag bara tala om för er att vi är visst
de enda överlevande människorna kvar här
på våran jord
Tråkigt nog
Men skynda på lite nu är ni snälla att inta era platser
i raketen för vi måste snabbt lämna detta ställe
Lämna våran annars så underbara planet
För efter att atomkriget bröt ut så är den inte längre
lika god att leva på längre
Inte ens här i kalla nord
Så nu får vi allt lov att flyga till månen och våran bas
som vi har liggandes där
Och där lär vi sen få stanna i ett par hundra år ungefär
Ja, tyvärr
Jo, tills jorden våran har återhämtat sig lite och har fått
en lite bättre atmosfär

Mina damer och herrar
Välkomna ombord
För det är nu som vi lämnar våran planet och jord..

Ken Cassel
24/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-24 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel