Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matte lever i skuggan av det stora berget

i dalen nedanför
Är alltid den som är först på olycksplatsen om någon
skidåkare eller klättrare är i nöd
När det för någon har gått utför
Men det är alltid det stora berget som bestämmer
om någon i någon lavin eller klätterolycka
faller ner och dör
Men det är bara som det sig bör då vi alla som lever
i skuggan av det stora berget måste visa det
lite respekt, säger Matte...

Ken Cassel
24/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-24 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel