Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den ofösonliga


Längtan


Sorgen var ett dis
grått med tunga vattendroppar
gråten fanns där när hon mindes hans ansikte
inom sig

Smärtan som solade sig i regndropparna
gav henne ont i bröstet
den stora längtan till honom ruvande
bakom väckarklockans tickande

Rädd att förlora honom
Rädd att inte han var den hon längtat till
Rädd att han var en annan




Fri vers av Irene Backström
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-24 20:54



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vacker stark djup
dikt vi är så sårbara i livet när rädslan kommer
över oss.
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström