Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hela mitt liv har jag sökt

jag har sökt i hela mitt liv efter någon att fylla det hål

inom mej med oro ; men jag har ingen säker destination 

 

förutom döden då ; men den söker jag inte för jag vet att 

den kommer ;och jag börjar att bli osäker på vad det är ;

 

för jag finner någon efter vägen i mitt liv som jag får älska

och ladda min livs energimed ;men dom försvinner efter ett

 

tag det var inte den rätta eller jag för henne något beror

det på ;för jag har stora lustar för kärleken eller intima lekar

 

på olika plattser det är spänande tycker jag ;men det är en 

konstgjord andning i livet det håller bara liv i mej ett tag ;det

 

jag söker måsste vara mer långsiktigt och inte på tillfälliga 

förhållanden efter vägen men ju äldre jag blir och lungnare

 

inom mej skälv ; så börjar jag förstå att det jag söker är

en tro på något större  än det här jag lever i det måsste

 

finnas en Gud 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-25 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten