Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitt inte där och sura

så är du snäll
Sluta upp med det genast på en gång
Gör du inte det åker du på en smäll
För hoppa istället upp och ta tag i en kvast och
börja skura bort din så sura min
För den är inget vacker eller fin
Och ingen vill se ditt fula grin
Om du slutar att sura kan jag lova dig att jag
blir din
Din för hela natten lång då vi två sjunger våran
egen sång som här kommer igång

Vad som än har hänt, så har det redan hänt
Inte så mycket att göra någonting åt
Och då det redan numera är allmänt känt finns det
ingen mening att falla ut i gråt
Säg då hellre till dig själv, förlåt, och håll färgen
För kom nu så ska du få en varm kram, min vän
En kram som jag tror kommer att räcka hela dagen
En varm och god kram ifrån din bästa kompis Ken
Han som alltid lyckas att få dig att börja skratta
och le
Han som du i vanliga fall tycker om att leka med
Men då vill han att du lämnar den där sura minen
hemma helt ifred
För den vill han ju inte se...

Ken Cassel
25/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-25 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel