Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simone är en hård kvinna att leva med

för hon vet vad hon vill
För aldrig att hon låter mig få bli allt för försoffad
då hon ständigt vill ha lite klass och stil
Så aldrig att hon låter mig få sitta helt stilla
mer än en liten stund
Nä, inte en chans
För senast hon väckte upp mig tvingade hon mig
att följa med henne till Gröna Lund
Så hela tiden ska hon hålla på och bestämma

Men nu har jag tröttnat på henne och måste säga
adjö
Men hur ska jag våga säga det till henne utan
att åka på spö
Eller så kommer hon låtsas få en hjärtattack som
den värsta teaterapan då risken finns att jag
bara kommer att lägga mig ner på golvet eller marken
och nästan skratta ihjäl mig
Jo, för att jag tror att jag ska dö
För hon är ju ändå för rolig...

Simone är en hård kvinna att leva med!

Ken Cassel
25/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-25 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul dikt!
Underfundig. Du är förstående du :-)
2020-02-25

  Gunnar Hilén VIP
Fråga henne hur man gör slut med henne...hon verkar veta det mesta.
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel