Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna bara rinner förbi

Tankarna sköljer igenom mitt huvud som en flod,

men jag kommer aldrig fram till något vettigt,

det är trist när jag inte kan komma fram till något bra,

jag kan inte tänka klart allt bara rinner förbi,

jag snuddar vid en tanke men jag glömmer eller tappar taget om,

som drömmar man inte minns...

jag önskar jag kunde fokusera, ta tag i tankarna

planera och nå fram till ett mål i mitt liv,

men tyvärr så rinner allt bara förbi, precis som hela mitt liv!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 74 gånger
Publicerad 2020-02-25 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten