Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om livet och ensamhet

Jag lever, det är ett mirakel!

jag älskade livet jag hade förut

och jag är mycket obekväm med det som blivit.

Men alla vackra minnen från det jag fått uppleva förut

värmer min frusna själ nu idag, och fyller mig med hopp

om att orka ta mig tillbaks till den väg där jag valde fel

leva om med mina förutsättningar...

jag vet att jag inte kan få tillbaks tiden

men jag kan ta tillbaks livsstilen jag hade då.

 

Alla som jag älskar dör eller försvinner av olika anledningar,

jag står ensam kvar och tänker "ensam är inte alls stark"

ensamheten suger kraften ur mig både fysiskt och mentalt

inga leenden ingen beröring ingen form av närhet,

bara jag och den grå muren...

Visst det finns andra människor här men det är inte samma sak

som någon man känner, det är inget fel på de som är här

ja i mina ögon alltså, jag är varken sämre eller bättre själv

men ni förstår vart jag vill komma...Eller?




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-25 17:19



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Nej ensam är inte stark...
men du är inte ensam du har anden spiriten som gör dig sällskap.
Människor kommer och går men de riktiga vännerna består!
2020-02-25

    ej medlem längre
"Alla som jag älskar dör eller försvinner av olika anledningar,"

Chuck Palahniuks Fight Club pratar mycket om det, du skulle läsa den! Den finns som svensk översättning nu för tiden. Har ni inte ett bibliotek där? Leta, eller försök beställa den!
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten