Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelskådning

om jag skulle
röra på huvudet
lika mycket som en
talgoxe

skulle jag bli väldigt
trött




Fri vers av stenhur VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-25 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP