Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper taget om ditt hjärta


Det gör så ont,
men jag måste släppa taget om ditt hjärta.

Det smärtar mig så,
men jag måste ge upp drömmen
om att fånga din eviga kärlek.

Sorgen är så stor,
men jag måste svika mina känslor
och vända förälskelsen ryggen.

Men livet går vidare, och kanske drabbar
den stora kärleken mig ännu en gång.

Kanske smyger den tillbaka en vacker dag,
och fyller mitt hjärta åter igen.

Kanske slutar sagan lyckligt då.
Vad jag önskar att det kunde bli så.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-25 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP