Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man blundar och sover

Mitt liv flyter iväg som vattnet i bäcken,

lika bräckligt som glas och det ligger spillror efter vägen,

de flesta är mina och en del är efter mina flickvänner,

då jag ser deras tårar rinna i mitt minne

när jag blundar ibland rinner även mina,

ofta i min ensamhet i förtvivlan över saker jag inte kan styra,

eller något jag inte har makt att göra något åt,

för ibland sker saker helt utom kontroll,

när man blundar och sover,




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-26 09:08



Bookmark and Share


  Land of confusion
Mycket fint.
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten