Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika lagar

Jag vandrar ensam efter vägen, ibland är det lättast så,

att få göra sina egna beslut oberoende av någon annan,

men det är svårt ibland när muren skiljer två världar,

som skiljer lagens råmärke och vår oskrivna lag som är

mil ifrån varandra,

en lag är för att låsa in, och våran egen för rättvisan

emellan bröder på gatan och för maten på våra bord

på vägar som skiljer sig från verkligheten som ni lever och tror på

som för oss är verkliga i ljus och mörker.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 135 gånger
Publicerad 2020-02-26 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten