Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dömd till ensamhet

I hela mitt liv har jag krigat, jag har kämpat i mot alla odds,

jag har fått 

utstå både fysisk och psykisk smärta ; som har påverkat mej mentalt

 

hela min personlighet

jag minns knappt vem jag föddes till, för man blir stöpt 

efter sin väg,

man lever som man lär offta blev jag nertryckt men det 

 

gjorde mej ödmjuk med tiden ; trots allt så har jag alltid haft ett stort

öppet hjärta ; men med tiden så har jag blivit försiktig vem jag ger det

 

till innan jag är helt säker ; men endå blir det krossat igen igen och igen 

vad är det här vad är det som händer eller inte ; vad gör jag för fel hela

 

tiden eller har jag inte träffat den rätta ännu 

eller har jag fått det här för

minna synder är jag dömnd till ensamheten ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-26 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten