Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nummer Tretton 13

Oturstalet
Och då Amerikanarna verkligen har dragit det
till sin spets
För skrockfullare kan ingen vara då det inte finns
en enda skyskrapa i USA som har våning
nummer tretton
Plus att det inte finns en enda sittplats i flygplanen
som har nummer tretton
Det går från tolv till fjorton på en gång
Bäst att jag knackar på trä så att jag inte själv blir
drabbad av otur på grund av att jag har
skrivit ner det här
`knack, knack, knack´

Ken Cassel
26/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-26 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel