Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inbitne fotbollsspelaren

Jag tapppade visst kontrollen där lite granna
Råkade visst slå ner en av motståndarna eftersom
han aldrig ville dela med sig utav bollen
Ja, jag vart så förbannad eftersom jag också ville
få vara med och lira lite
Ville ju bara få känna lite på bollen
Men inte fan heller för hela tiden så skulle
motståndarna bara hålla på att glänsa och visa
hur duktiga de var
Ja, de var ju som de värsta egona
Tänkte inte alls på oss på andra sidan planen
Planhalvan
De brydde sig inte
Och det fick till slut bringaren min att rinna över
eftersom jag trodde det skulle vara kul
att spela fotboll
Men icke sa Nicke utifall han vore här
Är inte med i matchen längre
Är numera utvisad
Bänkad
Sitter nu bara här på bänken och surar
Ja, jävla skit också
Kan inte riktigt förstå varför?
För den där lilla smällen jag gav han i motståndarlaget
Vilken kyckling till tunnis
Bäst att han springer hem till mamma...

Den inbitne fotbollsspelaren!

Ken cassel
27/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-27 01:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det brukar bli så ibland, man vill ju så gärna vinna...:-))
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel