Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tar mig upp till universums sista stjärna

Du är så underbar när du ler mot mig

du värmer mitt frusna bröst

du värmer min själ vid varje kyss

du väcker mig vid varje beröring

jag är beroende utav den för att kunna känna mig levande

och kunna fungera i mitt liv,

det finns saker vi gör som inte är av denna värld,

du tar mig upp till universums sista stjärna

och visar upp platser där jag aldrig varit förut

det gör mig så lycklig för att du valde mig och min sida

för jag är ju så tom och utsvulten på kärleken.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-02-27 09:22



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så vackert formulerat om kärlekens kraft!
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten