Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känslan som kan komma bara sådär, utan förvarning eller orsak?


Tomheten

Mitt hjärta håller på att gå itu
Vet inte hur
Vet inte varför
Känslan kommer krypande
Sen i 110km/h
Det är som ett ljus
Som brinner så klart, så starkt och så vackert
Som sedan tappar sin låga o sitt liv
Syret försvinner
Lågan blir allt svagare, allt fattigare på ljus, än mer på livet som snart tar slut
Mörkret tar över
Utplånar varenda strimma av ljus
Varenda fönster täcks för
Inne blir det bara ängsligt, öde och tomt
Mörkret är kvar
Tomheten ekar i mörkret
Mörker överallt
Inget ljus kvar
Hjärtat brister
Det finns inget kvar
Bara mörker, bara mörker o tomheten kvar




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-27 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson