Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såklart


hon sökte ingen
därför lät han sig bli funnen

hon fanns inte
därför sökte han henne




Fri vers av Blåbäret
Läst 207 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-02-27 16:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som är tankeväckande. Bra formulerat.
2020-03-03

  Lars Hedlin
Starkt dilemma
2020-03-01

  Snöspår
Finns en del att tolka här.
Tankeväckande rader.
Snyggt!
2020-02-27

    tramp
The invisible :-)
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret