Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jenny kom in i trance

när Stefan nobbade henne och hennes kärleksfulla
romans
Så hos honom hade hon inte en endaste chans
Vilket hon inte var van vid då hon annars alltid lyckas
fånga in sin man
Men det hon inte visste om var att han redan hade
någon annan
Men för henne blev det lite som en chock när han inte
ville hålla i hennes hand och släpa med sig henne
till paradisets land
Eller till sängen
Bortskämd som hon var och är
Så när Stefan lugnt gick sin väg var det Jenny som stod
där ensam kvar fylld med skam
Som i trance fylld med massor av besvär...

Ken Cassel
27/2-202o




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-27 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det var en tjej som bjöd upp mig till dans en gång. i fjärde klass.

och vad sa jag, som den blyga nörden jag är?

"nä"

och hon kunde aldrig släppa det, utan släppte lös en psycho stalker efter mig.

hon kanske drömmer om mig fortfarande. vem vet...

bortskämda tjejer alltså, den här tjejen är moderat nuförtiden...
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel