Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget är som förut längre

inget är som förut lägre inte änns pengarna har kvar sitt värde längre 

och många jag älskade och växte upp med är döda eller har försvunit 

 

i från mej ; men som tur var finns det vackra själar som korssar min

väg och uppskattar mej och min närhet ; för i bland kan det kännas så

 

ensamnt och mörkt i sinnet ; för när man sitter inne och har gjort en 

längre tid så är det lätt att känna sej bort glömnd ; och det är samma

 

för mej förut när jag muckade så tappade jag kontackten med dom

som förtfarande satt ; så inget illa med det men inget är som föryt 

 

längre ; allt har blivit så hårt rått och känslo kallt det finns inget

värde påett människo liv längre ; eller tjyvheder prinsiper eller 

 

lojalitet allt bara handlar bara om att blåsa och snabba pengar

; även fasst domhär killarna som busar på gatan efter mörkrets 

 

har fina utbildningar ; så välger det snabba pengar ; i stället för 

att jobba ihop  dom ; hadde jag utbildning och chansen att få ett

 

jobb så skulle jag ta den med den erfarenheter jag bär på nu ;

men  det är ju så att allt för offta så måste man trampa på

 

sinna egna minor ; för att förstå sinna egna misstag ; och

jag skälv har gjort massa idiotiv och slösat bort mitt liv för 

 

ingenting ; jag har pissat på min egna framtid men ; inget

är som det var förut ; jag är bara ett barn i från min egen

 

tid som är villsen i en ny värld ; för det är slutet på något

gammalt och börjam på något nytt ; för den här världen är 

 

lite skrämande för mej nu när jag inte är ung och odödlig allt 

är så främande gämfört med vad jag växte upp med 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-28 09:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hoppas du läser mycket dikter här. det är skrivande av alla dess slag. allt är bildande, allt är visdom. i sinom tid. och du verkar vis i alla fall.
2020-02-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
Du är inte ensam om den känslan, de flesta av oss känner nog så. Tryggheten utanför våra dörrar, det kyliga omänskliga kan ingen undgå att se och känna.
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten