Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har det jättebra med min egna søtnos, men jag bara kände för att skriva något sådant här.


Sluta

Snälla sötnos,
ta bort det fåniga leendet.
Säg att du inte menar
de hårda ord du säger.
Fattar du inte att
de sårar?
Du mördar mig,
i alla fall inombords.
Säg inte att du
älskar mig.
Det menar du inte,
det vet jag.
Om du gjorde det
skulle du aldrig skada mig så.
Snälla sötnos,
sluta.




Fri vers av DEVOTCHKA
Läst 789 gånger
Publicerad 2006-07-05 22:28



Bookmark and Share


  Malina
Fattar precis hur du känner. Det är sjukt sant,

"Säg inte att du
älskar mig.
Det menar du inte,
det vet jag."

Det säger allt, älskar man inte någon, ska man inte säga det, det kan såra mer än att säga att man hatar en. Faktiskt
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA