Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vodka

 

saknar att

dricka vodka 

med dej

 

kall

isad 

 

som du 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-28 21:34



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Värmande !
2020-02-29

  Flisan
Åh ja!
ja ja ja!
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik