Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån 2011


Bra grabbar ska ha bra grejer

Inget snack om den saken
För om man nu är en grabb som visar framfötterna
och gör sitt allra bästa för det mesta
så ska det löna sig med både god mat och vackra tjejer
För med vackra tjejer omkring sig, så mår man ju
bara bra
Ja, så pass bra att man tycker att det bara är kul att
hålla på att mingla på partyt mellan alla de
så fagra damerna
För när man ändå bara går där och håller på att festa
så kanske man också bara har turen att få träffa på
en riktigt pingla
En pingla som kanske kan göra en riktigt glad
Ja, så pass glad att man får smeka henne om baken
Ja, så inget snack om den saken
Bra grabbar ska ha bra grejer!

Ken Cassel
28/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-02-28 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel