Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är väl självklart att jag ljuger för dig

min älskade vän
För dig, du som många gånger känner mig bättre
än mig själv
Du som kan mig upp och ner, in och ut, helt utan till
Men vem tar du mig för egentligen?
För vill du att jag ska börja ljuga och hitta på en
massor av saker för dig, så kan jag hädanefter
börja göra så om du vill
Men min älskade vän
Nu när du anklagar mig för att ljuga så tycker jag
att du kör med en riktigt dålig stil
För du om någon borde faktiskt känna mig bättre än så
Eller vad säger du?!
Eller så kanske du inte känner mig alls
Ledsen, men nu måste jag faktiskt gå...

Ken Cassel
28/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-28 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel