Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föredrar att få vara helt ensam

tillsammans med dig istället för att hela gänget
ska vara där
Vara med oss
Visst tycker jag om dem
Men det är ju dig som jag älskar och håller så himla
otroligt kär
Och då vill jag ju inte ha Pär och alla de andra där
då de blir som tredje hjulet för mig
Ställer till med massor av besvär
Problem som jag inte vill ha
För om jag ska vara helt ärlig är det bara med dig här
som jag vill vara tillsammans med
varenda eviga dag
Så det är för dig som jag är så himla otroligt svag
Ja, bara så att du vet
Du och jag...

Jag föredrar att få vara helt ensam tillsammans med dig!

Ken Cassel
28/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-28 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel