Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är någon som knackar på din dörr

Men du vet inte vem det är för du väntar inte på någon
Så när du öppnar din dörr kanske ditt liv kommer att
förändras och ingenting lär bli som förr
För där står hon ju lika vacker som klar
Helt underbar
Din första kärlek som du hade när du var ung och liten
Hon som du älskade så otroligt mycket
Henne som du drömde om så mycket om i dina drömmar
Hon som skulle bli din drottning och där du skulle bli till
hennes kung
Henne som du ville få en prins och en prinsessa
tillsammans med när ni blev lite äldre
För när du var liten så var hon din största kärlek som du
hade chansen på

Det är någon som knackar på din dörr
Och när du sen öppnar dörren så tror du att du ska dö
För där står ju din ungdomskärlek
Henne som du alltid ville älska med i det gamla stallet
med alla dess vackra hästar som stod där i sina bås
fulla med hö...

Ken Cassel
28/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-28 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag hade faktiskt en ungdomskärlek när jag var 6 år... hon hette jessica. nu heter hon jessica shanti larson... vi bråkade en gång, sen glömde jag bort henne, i 30 år... hon är som alla jag träffat senare... hon kunde numerologi redan på dagis. och bara försvann... gick på en engelsk skola i stan istället...
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel