Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en tjej

som fick en spark i baken av en pjäxa för att hon
mitt i vintern sprang omkring på gården hennes
helt naken
Jo, det var hennes egen storasyster som gav henne en
liten läxa
För nu stod ju alla de fula gubbarna innanför sina
fönster och spanade på henne då var och en av dem
var helt tagen
Hade sina kukar i handen som pekade upp mot taken
Men vad säger då lagen om onani i hemmen
Inte vet jag
Inte mer än att den där söta tjejen av sin storasyster
blev nedslagen så att hon aldrig mera skulle göra om
det där
För familjen ställa till med en massor av besvär
Skämma ut sig...

Det var en gång en tjej!

Ken Cassel
29/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-29 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel