Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I baksmällans vatten

är det bäst att man brusar upp sig med en Alvedon
eller en Treo i hopp om att nyktra till lite granna
innan man ska gå och arbeta som städare på Arlanda
För att vara onykter på flygplatsen är aldrig bra
Kommer chefen på en så lär han inte bli glad
För åhh vad han skäller
Det är ju nolltolerans som gäller...

I baksmällans vatten!

Ken Cassel
29/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-29 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel