Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här går det hett till

Min älskling ligger på stranden
och bränner sin vackert nakna kropp i solens
varma sken medan jag själv står i skuggan
under en palm på grund av värmen
Ja, jag står där och beundrar hennes skönhet på
ett litet avstånd
De fina kurvorna och formerna där huden hennes
är både gyllenbrun och helt silkeslen
Så jag blir inte så speciellt förvånad när det helt
plötsligt börjar att växa mellan mina ben
när jag skådar på denna underbara varelse till kvinna
Eller som när vi två tillsammans ger oss hän åt
varandra
Och då jag alltid spelar den tuffa men goda fén
till hennes glädje...

Min älskling ligger på stranden och solar sig!

Ken Cassel
29/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-29 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel