Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt mirakel på jorden

Kan man se skönhet i eländet betyder det att du varit här för länge,

jag vet det för jag är där nu,

och skönheten jag ser i kvinnorna här betyder att jag är desperat ha ha ha...

förlåt men det är sant.

Men det finns en som börjar på M, hon är ett mirakel på denna jorden,

hon måste ha gått vilse, hon är min strafflindring här, hon ger mig hopp

och ljus, och det finns skönhet även om den är dold bakom en stor mur,

hon är så vacker fin och snäll, hon har allt är fulländad,

tack för att du finns här.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-29 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten