Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är blind

Skönhet visste jag inte vad det var eller vad det betydde,

innan jag träffade dig,

det går inte att beskriva dig, du är perfekt

du är ett fenomen av den yttersta graden

och jag kan inte förstå vad du ser i mig

du kan ju få vem du vill,

tankarna går på högvarv

men jag finner inget svar

varför mig, varför jag

frågorna  snurrar i mitt huvud

de är för tunga att ta in,

kärleken är blind det är nu bevisat av mig, tvivlaren själv.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-02-29 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten