Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran

Som man bäddar får man ligga...
får man ligga om man bäddar?




Övriga genrer (Satir) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-29 09:07



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Skit å bädda, ligg ändå :-)
2020-03-03

  Maria Sundelin VIP
Bra fråga

2020-03-03

  Lars Hedlin
:) Fyndigt
2020-03-01

  Blåbäret
ligger man så bäddar man
2020-02-29

    ej medlem längre
"den man ligger med får bädda"

hörde jag en gång..

där man ligger får man bädda

där man bäddar får man ligga...

där man bäddar får man ligg?

får man ligga om jag bladdrar?

får man någonsin ligg om man bläddrar i böcker?

om man bläddrar i böcker
om människor som ligger...
oj, vad händer då?
2020-02-29

  Öknens Ros VIP
Att bädda rätt
O bädda slätt
Ökar chansen
Efter dansen
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP