Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John står utanför snabbköpet och hänger

medan han väntar på en kompis
Men tiden går och han börjar att bli rastlös
Så då tar John fram sitt munspel och börjar blåsa för
kung och fosterland då han hoppas att alla ska tycka
om det som det får höra
För han vill visa de alla att han är duktig på det som
han gör
Så han vill förföra alla de människor som går förbi
honom medan han visar vad han kan
Vad han går för
Och som det ser ut tycks han lyckas med det
För överallt kan han se hur folket bara gungar med
Så tonerna som John ger ut med sitt munspel lämnar
visst ingen oberörd eller ifred
Men det är precis så som det ska vara
För när John bara får positiva reaktioner kan han se att
alla bara skrattar och är glada
Och vissa blir så glada att de till och med börjar att dansa
Lambada..

John står utanför snabbköpet och hänger!

Ken Cassel
29/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-29 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel