Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har bara halva liv

då vi nästan aldrig lever fullt ut
Släpper lös oss själva och ger järnet
Släpper ut oss själva ifrån våran annars så instängda bur
Går ut och roar oss
Tar oss en sväng ut bland folkvimlet på en tur och retur
istället för att bara sitta ensamma hemma både
utråkad och sur
Så när ska vi göra det
Leva fullt ut då vi har lärt oss att veta hur
Går ut med musik i öronen medan vi dansar oss fram
genom staden eller parkens vackra natur
Och då vi inte bryr oss om vad andra tycker och tänker
då vi bara vill ha det lite kul
Ja, jag bara frågar mig..

Vi har bara halva liv!

Ken Cassel
29/2-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-29 21:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det gäller nog att komma på vad som är viktigast för just mig och vad jag vill få ut av livet...det är i alla fall något att tänka på...bra...
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel